Aktualnie jesteś tutaj: Ranking restauracji / Artykuły / Budyń ? jak gotować?

Opinia dnia

~zniesmaczony

Wiejska Chata

Pierogi ruskie (15zł) mają tyle ciasta co farszu a do tego bez pytania polane stopionym smalcem i śmierdzące skwarki - pierogi reklamowane jako najlepsze na trasie. Danie rolada z kluskami i surówką: rolada na wagę, zawinięta w cieniutkie mięso i wypełniona prawie samą kiełbasą kosztuje ok 27zł!!, surówka którą w.g. kelnerki można sobie nałożyć w barze sałatkowym 7,8zł!?, kluski polane, a jakże by inaczej stopionym smalcem i śmierdzącymi skwarkami 7,9zł!? - po co smalec jak jest sos?, do tego coca cola bez gazu nalana do szklanki na zapleczu za 4,5zł - razem ok. 47zł za danie które odbija mi się do wieczora i pozostał mi po nim tylko smak i zapach smalcu, który tak na marginesie lubię ale nie taki i nie w tej postaci. Odradzam

zobacz całą opinię

Budyń ? jak gotować?

Autor: admin Źródło: przepisy.pl Data dodania: 2014-11-21 20:45:16 Liczba wyświetleń: 4942

Na budyniu nie utworzy się kożuszek, jeżeli gorący deser posypiemy cukrem lub przykryjemy folią spożywczą.


Komentarze

Dodaj komentarz  


{l